WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

woensdag 12 maart 2008

Pauze 3Bron: Google afbeeldingen, foto: www.vandehakopdetak.nlEn bovendien ben ik van mening dat de bibliobus behouden moet blijven.

8 opmerkingen:

 1. Wat is dit nu? Hoe lang gaat je pauze duren? Je weet hoe dol ik ben op jouw blog. Je hebt jezelf natuurlijk wel hoge eisen gesteld door iedere dag een kwalitatief hoogstaande posting te willen plaatsen. Ik kijk via netvibes wel of je pauze voorbij is...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Pientje,
  Bzzzz bzzzz bzzzz
  v/h schrvrdzs was dol op The Beatles, maar zij verdwenen; v/h schrvrdzs was dol op Bob Dylan, en hij is er nog steeds. Kortom: dol zijn heeft geen enkele invloed. 'Het is zoals het is en zo is het,' zei Maarten Koning in 'Het Bureau', en daar sluit ik me bij aan.
  Bzzzz bzzzz bzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De communes in Scandinavië houden erg van 'Norwegian Wood'!
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, het vriest daar nog.
  'Blackbird' vinden ze ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar hoe weet je het dán?
  En kun je niet bloggen als het vriest? Of zijn ze dan nog in winterslaap? En kom jij geen slaap tekort nu het bijna niet gevroren heeft? Vragen, vragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via de kabelkrant.
  Als het vriest kunnen bosmuizen bijna niet bloggen met hun koude pootjes, en ze liggen dan lekker in hun warme holletje.
  Ja, maar ik probeer overdag bij te slapen...

  BeantwoordenVerwijderen