WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

dinsdag 20 januari 2009

Beetje blij

Sommige sombere buien waaien snel over. En het is niet voor het eerst dat gamen daartoe leidt. Kijk nou toch eens wat een leuk filmpje ik zojuist ontdekte op Bibliotheek 2.0:

7 opmerkingen:

 1. Ha schrijver,

  Wat een enig filmpje om te zien en dat bedoel ik nog letterlijk ook. Mijn geluid doet het nl niet op de computer en ik heb geen zin om hier de helpdesk voor in te schakelen. Alle partijen hadden er zo te zien veel plezier in. Leuk ook nog een collega in beeld.

  Groet,
  Aagje M

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Schrijver,

  Een leuk filmpje, maar als semi-digibeet vraag ik me wel af waarop en waarmee al die mensen staan te mikken. Wat heb ik in mijn ontwikkeling (naast vele andere dingen) gemist?

  H.gr. 80+

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die 80+,

  Volgens mij is dat nu zo'n Wi geval.
  Je merkt, ik ben ik niet helemaal op de hoogte, maar zoiets heb ik bij mijn buren wel eens in de hand gehad.

  Groet,
  Aagje M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Aagje M!
  Leuk dat je reageert op mijn reactie. Maar ik zit nu nóg dieper in de put. Want wat is een Wi geval? De kenniskloof tussen mij en de huidige generatie blijkt nog groter te zijn dan ik al dacht!
  H.gr. 80+

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Tachtigplusser,
  Het gaat over een Wii-spelcomputer.
  Elke digibeet schijnt daar mee overweg te kunnen. Of je er zin in hebt is natuurlijk wat anders, maar in Amerika is hij in elk geval populair onder 70+ers, kijk hier maar.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach 80+,
  Het was echt niet de bedoeling om je in de put te praten. Gelukkig heeft collega schrijver je een betere uitleg gegeven.

  Groet
  Aagje M

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor het laatst: Dag Aagje M!

  Jij kent mij niet en ik ken jou niet. Daarom, om een evt. misverstand te voorkomen: dat nóg dieper in de put zitten was natuurlijk schertsend bedoeld! Ik vond het écht leuk jouw reactie te ontvangen.
  H.gr. 80+

  BeantwoordenVerwijderen