WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

zaterdag 3 januari 2009

De dichter van de kroketten
Deze hadden jullie nog tegoed:


Made in Madurodam

De kroketten in het restaurant
zijn aan de kleine kant


C.B. Vaandrager


Lees b.v. hier iets over C.B. Vaandrager (1935-1992).

2 opmerkingen:

 1. De kroketten van V. zijn deze week onderwerp in de grote VPRO literaire Boekenquiz. Hoe is het Schrijver dezes, knarsen jouw hersenen al bij al die latige vragen. Ik doe mijn best, hints welkom.

  Allaary

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Allaary,
  Nu begrijp ik waarom er de laatste dagen zoveel mensen met zoektermen rond de kroketten op mijn blog terechtkomen! (Dat zie ik via GetClicky).
  Ik ben niet op de VPRO-gids geabonneerd, dus ik ga hem straks kopen bij AH. Ik dacht dat hij pas op donderdag zou verschijnen. Op internet vond ik een paar dagen geleden nog niets over de quiz, maar blijkbaar is hij al aan de gang. Ik ben dus wéér te laat, net als ieder jaar...
  De eerste keer bracht jij hem voor me mee, dat weet ik nog goed! Toen was hij erg moeilijk en waren er maar een stuk of zeven inzenders, waaronder ik (samen met L.). Ik had toen niet alles goed. Vorig jaar had ik wél alles goed kunnen hebben, maar toen heb ik een stomme fout gemaakt. Maar het leuke van de quiz vind ik het speuren, de huidige prijzen interesseren me niet zo. De eerste keer was de prijs wél erg leuk: een minuut gratis winkelen bij de Atheneum-boekhandel, weet je nog? Dat had ik wel willen winnen.
  Misschien mail ik je nog over de quiz, maar ik moet eerst maar eens zien hoe ver ik er mee kom (hopelijk helpt L. ook deze keer weer mee).
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen