WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

zondag 18 januari 2009

Axie 2

Het weblog(je) Nederland Leest in Grote Letter is klaar en een beetje aangekleed. Binnenkort ga ik de mij bekende contactpersonen voor het ouderenwerk van bibliotheken (en waar mogelijk ook de contactpersonen in zorginstellingen) in Noord- en Zuid-Holland een mailtje sturen met het verzoek de 'actie' te ondersteunen. Als iemand van jullie ook een woordje van solidariteit op het NL in GL-blog wil toevoegen: graag. En als in je bibliotheek een contactpersoon ouderenwerk is en je zou die er op willen wijzen: graag. Ook wie niet 'van een bibliotheek' is wordt van harte uitgenodigd desgewenst een reactie te plaatsen.

Misschien een beetje flauw, maar omdat ik het zo 'officieel' mogelijk wil houden vanwege het t.z.t. hopelijk kunnen overdragen van de reacties aan de CPNB: graag ondertekenen met naam en (indien van toepassing) functie en bibliotheek en a.u.b. maar liever niet aan 'schrijverdezes' refereren.

Als je niks met ouderenwerk hebt of het plan onzin vindt, voel je dan vooral niet verplicht!

4 opmerkingen:

 1. Ha schrvrdzs
  je was net op tijd met je berichtje om geen verwijzing naar deze blog te maken....
  nu maar hopen dat je veel reacties krijgt (uit het hele land)!
  Groetn Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Wies,
  Ik hoop het ook. Het is allemaal nog best een beetje lastig, want ik reageer steeds onder de verkeerde inlognaam enzo. Zal wel wennen hoop ik.
  Groet, schvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je op een geweldige manier gebruik gemaakt van de 2.0 mogelijkheden om handtekeningen te verzamelen en mensen te informeren. Hadden ze ons maar niet zo wijs moeten maken ;-)

  Succes met je actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Astrid,
  Dank voor je succeswens!
  Zelf heb ik toch een beetje een gevoel van 'roeien met de riemen die je hebt', maar inderdaad, zonder de 23dingen zou het me op deze manier niet gelukt zijn.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen