WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

dinsdag 27 januari 2009

The joy of reading

Op het blog van (helaas) ex-collega TT, vond ik een mooi filmpje:Het allermooiste van dit filmpje vind ik de de woorden 'spreading the joy of reading throughout the community'. Dát is nou precies wat ik graag als hoofddoel van de bibliotheek zou zien, laat ik het maar eerlijk toegeven.

'Wat in Amerika gebeurt, gebeurt hier 15 jaar later', werd vroeger wel gezegd. Inmiddels is die termijn vast korter geworden...

4 opmerkingen:

 1. Mooi filmpje!
  Op het gevaar van zeuren af toch een opmerking: er werd handmatig uitgeleend dus zo modern is die bus nou ook weer niet. Maar hij zag er geweldig uit, heel vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tenaanval,
  Daar heb je wel gelijk in, al was het me nog niet opgevallen. Maar 'modern' zijn heeft denk ik ook weer niet zoveel met de gebruikte techniek te maken. Misschien kan die schotel het gewoon niet aan ofzo.
  Die 'joy of reading' zal ook wel niet modern zijn vrees ik.
  Tegn zeuren heb ik niks hoor. Ik doe het dagelijks.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The joy of reading is tijdloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Tenaanval,
  Ik hoop het!
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen