WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

dinsdag 12 augustus 2008

Foto's

Wren Library, Trinity College, Cambridge, Engeland
foto: Curious Expeditions

Het zal vast al eerder bij een of meer uit bibliotheeksferen afkomstige bloggers vermeld zijn, maar voor mij was het nieuw en dat geldt misschien voor meer mensen: op het blog (is het eigenlijk wel een blog?) 'Curious Expeditions' zijn o.a. foto's van oude & bijzondere bibliotheken te zien. De favoriete bibliotheek van Tenaanval staat er ook tussen (en slaat daar bepaald geen slecht figuur).

6 opmerkingen:

 1. Schrijver,
  Wat een geweldige tip!
  Heb je de verwijzingen helemaal aan het einde van de rij foto's gezien? Ze zitten ook op Flickr, dus ik hoef nooit meer op zoek naar een leuke foto. Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Tenaanval,
  Fijn dat je er wat aan hebt. Die links aan het eind had ik nog niet bekeken, dus jij wederzijds ook bedankt voor de tip. Het wordt bijna een overdosis bibliotheek zo.
  Ga je eigenlijk nog naar die rondleiding in de Rijksmuseumbibliotheek?
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, het gaat me niet lukken om op donderdag vrij te nemen.
  Maar zo blijft er nog iets over om naar te verlangen... En ik wil eigenlijk liever een priverondleiding, niet tussen de bejaarden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Tenaanval,
  Gewoon een briefje sturen om het te vragen, wie weet!
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha schrvdzs,

  Even vanuit het verre Afrika een reactie. Of beter gezegd een aankondigind. Ik heb ook hier een bibliotheek kunnen vinden en op de foto gezet. Als ik terug ben dan zie je 'm wel een keer verschijnen.

  Groet,
  AagjeM

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Aagje,
  Wat leuk, bericht uit Afrika. Ik las net je blog en het is behoorlijk indrukwekkend wat je daar allemaal gezien hebt! Ik hoop dat je de rest van de tijd ook zult genieten en dat je een goede terugreis zult hebben. En ik ben natuurlijk benieuwd naar de bibliotheekfoto.
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen