WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

vrijdag 31 oktober 2008

Probleem (intermezzo 3)
Ik hoop dat er onder de lezers van dit weblog iemand is die me kan helpen met het volgende:

Sinds een paar dagen hebben sommige Blogger-blogs een nieuw soort reactieveld. Ik heb zojuist geprobeerd op het blog van Jan te reageren en gisteren op ZB Digitaal, en beide keren is me dat pas na veel getob gelukt. Elke keer als ik mijn reactie na hem geschreven te hebben wilde plaatsen verdween hij in het niets. Wat uiteindelijk bleek te werken was eerst voor Netscape kiezen en dan in te vullen dat ik 'schrijverdezes' ben en wat mijn URL is. Normaal gesproken gebruik ik Firefox (de meeste recente versie) als browser, en op de andere Blogger-blogs waarop ik wel eens reageer (b.v. die van Anna of Wies of dat van mezelf) gaat het gewoon als vanouds en staat er, als ik ingelogd ben, netjes 'U plaatst op dit moment berichten als schrijverdezes'. Ik hoef dan verder niks in te vullen en kan na het schrijven van mijn reactie eenvoudigweg op 'reactie publiceren' klikken.

Kortom, niet elke verandering is een verbetering.

Als iemand een oplossing weet voor dit probleem zal ik hem/haar dankbaar zijn. Anders zal ik mijn pogingen te reageren op die blogs waarop dat slechts met moeite lukt maar opgeven. Dit betekent dus niet dat ik het opeens overal mee eens ben ... (En natuurlijk blijf ik jullie wél gewoon lezen!)

Het zal ongetwijfeld aan mijn geringe kennis van wat op internet mogelijk is liggen, maar een feit is wel dat het tot een paar dagen geleden gewoon goed ging.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind die verandering ook geen verbetering, maar weet ook geen oplossing voor dit probleem, bij werkt het goed (zowel met Internet Explorer als met Netvibes).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Henk,
  Het troost me al dat jij het ook geen verbetering vindt. Zoals altijd bij internet-dingen denk ik in eerste instantie dat het aan mij ligt.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag schrijver,
  Dit is een test. De laatste tijd heb ik nl. ook hier en daar problemen gehad met het plaatsen van een reactie, maar niet bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha AvA,
  Daar ben ik blij om, ik bedoel dat het bij mij in elk geval goed gaat. Ik vind: reageren moet simpel zijn, anders doe je het niet. En ik krijg juist zo graag reacties.
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen