WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

donderdag 20 november 2008

Plaatje


Tekening: Eugène Mihaesco, hier gevonden.

5 opmerkingen:

 1. Ha Schrijver,
  Te leuk, dit plaatje!
  Groet, Anna
  'vasflotti'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Schrijverdezes!
  Door allerlei omstandigheden kan ik weinig meer lezen. Jammer, maar het is niet anders. Door dat weinige lezen kan ik ook vrijwel nooit op jouw beschouwingen reageren. Ik begin daar de benodigde achtergrond voor te missen. Ik meen het al eens eerder geschreven te hebben: met des te meer aandacht en bewondering bekijk ik je illustraties. Daar staat dan zo simpel onder: hier gevonden. Kijk, en dan vraag ik me als nog steeds onervaren internetgebruiker af, hoe ik evt. zelf al die verschillende 'hiers' zou kunnen vinden. M.a. hoe kan men achter het bestaan van al die bronnen komen?
  Prettig week-end!
  H.gr. 80+

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Tachtigplusser,
  Veel vind ik gewoon via Google-afbeeldingen. Soms iets via Flickr-Creative Commons. En de rest door toeval: ik lees eens ergens een blog, klik door, kom weer ergens anders en zie daar een leuk plaatje. Het zoeken van een plaatje kost me soms meer tijd dan het schrijven van het stukje, terwijl ik daar ook al lang over doe. M.a.w. zoals de freule het gezegd zou hebben 'Dit is gekkenwerk!'
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag schrijver,
  Anna zei het al.
  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen