WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

maandag 7 september 2009

Pltj 2Georg Friedrich Kersting (1785-1847)
Der elegante Leser, 1812

3 opmerkingen:

 1. Dag schrijver,
  Naar ik stellig meen heb je ooit iets geschreven over het boek "The boy in the striped pyjamas" van Boyne. Of stond het ik je lijstje pas gekocht/gelezen. Waarom vind ik het dan niet terug als ik één van beide zoektermen intik in het hokje blogzoeken? Vergis ik me?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry, IN je lijstje i.p.v. ik je lijstje. Een tikfout waar Freud het zijne van gdacht en gezegd zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag AvA,
  Wat ik over De jongen in de gestreepte pyjama schreef staat hier. Dat je het niet kon vinden zal wel komen doordat ik niet zo goed mijn best doe op mijn trefwoorden. (De naam van de schrijver en de titel staan overigens wel onder het stukje. Wat ik nog meer kan doen weet ik niet.) Ik verwacht eigenlijk niet dat ooit iemand een speciaal stukje van mij zal zoeken. Als ik zelf iets wil teruglezen waarvan ik me meen te herinneren dat ik het geschreven heb moet ik ook vaak lang zoeken. Niet erg efficiënt, dat geef ik meteen toe.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen