WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

vrijdag 18 september 2009

Jeugdsentiment

2 opmerkingen:

 1. Dag schrijver,
  Doordat ik net een ander blog las met verwijzingen naar youtube-liedjes durf ik hopen dat er een simpele verklaring is voor je keuze om deze keer een andersoortig plaatje in de aanbieding te doen en dat de tekst van het lied louter en alleen op toeval berust?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag AvA,
  De simpele verklaring is dat ik zelf ook dat 'andere blog' las en daar via Joan Baez bij Dylan terechtkwam en toen ook bij dit liedje. Een iets minder simpele verklaring is dat ik de tekst inderdaad wel toepasselijk vond, aangezien het met dit blog een beetje treurig gesteld is m.b.t. de inspiratie. Maar na een nachtje slapen heb ik besloten het filmpje maar als een homeopatisch medicijn te beschouwen. Voor de duidelijkheid heb ik de blogtitel veranderd in iets neutralers.
  Helemaal 'andersoortig' is het plaatje overigens niet, zie hier en hier.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen