WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

zondag 27 september 2009

Pltj 10Foto hier gevonden.

5 opmerkingen:

 1. Ha Schrijver,
  Wat is dit nou? Leuk!
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Anna,
  Een Japans tijdschrift (het ziet er althans als een tijdschrift uit), maar wat voor tijdschrift weet ik niet. Ik kwam het zomaar tegen. Leuk dat je het leuk vindt.
  Groet, schrvrdzs
  p.s. Ik googelde even op Misaki en volgens wikipedia is Misaki Ito een Japanse actrice. Zou zij het zijn? Misschien is het een 'glossy'?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Schrijver,
  O, ik begrijp het! Je was op zoek naar het schaap uit de vorige 'posting' en toen stuitte je op Misaki. Ze ziet er knap uit. Zouden ze het tijdschrift niet hebben in een grote boekenwinkel bij jou idb? Dan weten we meteen of het een 'glossy' is.
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Anna,
  Ik was niet op zoek naar het schaap, maar naar een plaatje van een bibliotheek in Japan. En zo goochelde & googelde ik wat met in het Japans vertaalde zoektermen en zo kwam ik het misaki-plaatje tegen. Bij mij idb is geen grote boekhandel, dus ik kan niet kijken of ze het blad daar verkopen.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Schrijver,
  Jammer. Maar de Japanse bibliotheek is mooi.
  Groet, Anna
  'quangime'

  BeantwoordenVerwijderen