WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

donderdag 14 februari 2008

Naar de bibliotheek!


Kijk eens wat Google vandaag heeft! Deze mensen zijn vast en zeker op weg naar de bibliotheek om daar de mevrouw die hun altijd van die mooie grote-letterboeken uitleent te bedanken. Hoewel natuurlijk niet uitgesloten kan worden dat ze er gaan gamen.

Inmiddels (dag later) zie ik dat ze waarschijnlijk op weg waren naar de strandbibliotheek. Ik hoop dat die al open was.


4 opmerkingen:

 1. Ja, ik vind het ook een leuk plaatje. En morgen is het er natuurlijk weer af, dus ik dacht: ff opslaan & plaatsen. (En het was inderdaad ff, we gaan vooruit.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig plaatje. Volgens mij heb je er stiekem toch wel een klein beetje lol in schrijverdezes! Je stukjes zijn leuk om te lezen.

  Groetjes Aagjem

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Aagje M, Toen ik dat plaatje zag dacht ik inderdaad: leuk! Verder heb ik zeer gemengde gevoelens over de 23 dingen. Maar dat moet ik bij ding 9 maar eens proberen uit te leggen.

  BeantwoordenVerwijderen