WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

dinsdag 26 februari 2008

De vlag halfstok

Bron: Flickr; copyright: 23 dingen

3 opmerkingen:

 1. Schrijverdezes,
  Wat een mooie foto, dit moet voor altijd blijven. Het is in Nieuwland.
  Daar zijn helemaal geen voorzieningen meer. Maar het is hier heel mooi om te fietsen en even buiten het dorp ligt een biologische boerderij.
  Je kunt er op zaterdag groenten, melk en kaas kopen.
  Over de foto: het is niet wat het lijkt, er was een prinsesje jarig, de vlag is om de stok gewaaid.
  Laterrr Trash.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Trash,
  Ik ging ervan uit dat die foto door jou gemaakt is, dat klopt toch? Ik zal op de kaart kijken waar Nieuwland precies ligt, dan kan ik er misschien eens gaan wandelen. Maar misschien ben ik er al wel eens geweest. De naam heeft iets zeer vertrouwds voor mij.
  Ik begreep wel dat de vlag niet écht halfstok hing, maar vond het voor de gelegenheid wel geschikt te doen alsof. Het zal toch niet prinses Leontien zijn die jarig was? Of vlaggen we daar niet voor? Want die moet ik ook nog 's schrijven over die strijd tegen de laag-geletterdheid van haar. Hoe ze dat verenigt met je-weet-wel-wat-ik-bedoel.
  Nou dag, hou je taai, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen