WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

maandag 18 januari 2010

Kaart&boek 35

















Kaart: Buzzz, Buchsaat, Inkognito, Berlijn

4 opmerkingen:

  1. Ha Schrijver,
    Ik moest denken aan lettervermicelli (zou dat nog te koop zijn?) en wat later aan 'Wie meer wil weten moet woorden eten', weet je nog?
    Groet, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Anna,
    Ja, lettervermicelli... Geen idee of dat nog te koop is. Ik zal eens opletten. Waar 'Wie meer wil weten moet woorden eten' vandaag komt weet ik helaas niet meer. Vertel het alsjeblieft.
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Schrijver,
    Ik wil het wel vertellen, maar ik twijfel zelf. Je had een keer een 'posting' met teksten op gebouwen (Van Nelle?)en toen had ik in het o.p. gelezen over een tekst op een bibliotheekfiliaal bij jou in de buurt, zoiets. Die tekst was 'Wie meer wil weten moet woorden eten' en hij is van (even wachten op de j.m.)Gerrit Kouwenaar.
    Groet, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Anna,
    Het begint weer een beetje te dagen. Van Nelle klopt denk ik niet, want daar staat volgens mij alleen 'VAN NELLE' op, maar die bibliotheek moet filiaal Delfshaven zijn.
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen