WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

zaterdag 7 maart 2009

Bericht voor Anna
Vandaag ging ik naar de markt om brnks te kopen en naar Proef* om mijn (gereserveerde!) brood op te halen en toen kwam ik met de bus eerst langs WP** en daarna langs Cinerama en zag ik dat daar Despereaux, de dappere muis draait! Wist je dat al? Dat lijkt me een leuk uitstapje voor de j.m. of zelfs voor de hele commune, maar misschien is het te ver van dtvdb? Dan kun je in elk geval op YouTube een paar stukjes zien, b.v. hier.

* en **: sweet memories

4 opmerkingen:

 1. Ha Schrijver,
  Wat een geweldig nieuws, Despereaux wordt beroemd! Ik weet zeker dat de commune odgzvC op de voorste rij zit als de film draait. Jammer dat er hier geen filmzaal is, de j.m. vinden het meegestuurde stukje vet dik.
  Hoe smaakte het Prfbrd mt brnks?
  Groet, Anna
  * en **: right!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Anna,
  Ik moest wel even denken over odgzvC, maar ik ben eruit.
  Het Prfbrd mt brnks smaakt als het meegestuurde filmstukje.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Schrijver,
  Mooi zo! De j.m. vragen of er bij Despereaux kaaspopcorn is.
  Groet, Anna
  'anagum' (!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Anna,
  Daar kan ik helaas niet op antwoorden. 't Lijkt me wel lekker! Maar de commune odgzvC kan dat toch wel zeggen, of kunnen jullie die niet bereiken?
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen