WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

dinsdag 24 juni 2008

Plaatje
Henri Matisse (1869-1954)Liseuse à l'ombrelle, 1911

7 opmerkingen:

 1. Ha Schrijver,
  'Liseuse', wat klinkt dat mooi, en wat zou ze lezen? Mooi plaatje.
  Je laatste doorklik, van Suze Robertson, deed het niet, dus googelde ik haar bij 'afbeeldingen' en vond 'Pietje op boerenstoel' met de naam van jouw blog eronder. Door op de foto te klikken kwam ik weer op dit blog! Hoe Google alles aan elkaar breit, daar verbaas ik me nog steeds over.
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bovendien zou een 'ombrelle' hier idtvdb niet gek zijn. De zon schijnt op de laptop en ik ben telkens m'n pijltje kwijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Anna,
  Doet de doorklik naar Pietje het nu wel? Als ik jou toch niet had! Hoe Google alles aan elkaar breit is inderdaad raadselachtig en ook wel een beetje eng vind ik. Want door dat aan elkaar breien is privacy een achterhaald begrip vrees ik.
  En als je een theedoek (die je eventueel even van het loungebed haalt) over de onderste takken van de oude kers legt en daar je laptop onder zet?
  Groet van schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Schrijver,
  Ja, de doorklik doet het, Pietje zit nog steeds op haar stoel.
  Het loungebed is deze dagen volop in gebruik, maar de buurvrouw heeft nog een was buitenhangen..
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Anna,
  Eventueel kan ik ook wel een theedoek sturen als je denkt dat je er wat aan hebt. Ik heb er genoeg.
  Groet, schrvrdzs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Schrijver,
  Dat idee van een theedoek sturen en aan de onderste takken van de ok hangen, was lang niet gek. Door de harde wind regent het nu kersen op de laptop!
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ha Anna,
  Ik stuur een theedoek met koetjes erop, van de Hema. Als het te hard waait kun je toch in het kolenhok gaan zitten? Of is het juist wel leuk als er kersen op je laptop vallen? Ik moet meteen aan 'Jip en Janneke' denken, daar komt een papegaai in voor die steeds 'Heb je kerrrsen?' vraagt. 'Jip en Janneke' zijn de hoofdpersonen van een serie boeken van AMGS. Er komen maar weinig dieren in voor, dus voor de commune waarschijnlijk minder leuk dan 'Pluk' en 'Otje'.
  Groet van schrvrdz

  BeantwoordenVerwijderen