WELKOM OP MIJN WEBLOG

Dit blog is in de loop der jaren veranderd. Ooit ging het vooral over de bibliotheek, nu gaat het meer over lezen en taal. (Wie denkt: de bibliotheek gaat toch óók over lezen en taal, ziet dat anders dan ik.) Ooit werd het elke dag bijgehouden, nu minder regelmatig. Wat hetzelfde gebleven is: opmerkingen zijn van harte welkom.

woensdag 23 januari 2008

Ding #2 en #3 Weblog gemaakt...

Beste collega's,

Ook geworsteld met je weblog? Of ging het jullie gemakkelijk af? Nou, mij niet! Gisteren om deze tijd had ik nog geen enkel weblog (en eerlijk gezegd ook niet de behoefte er een te hebben), maar inmiddels heb ik er twee. Eerst maakte ik er een bij wordpress, toen een bij blogger en die laatste vond ik toch wat gebruiksvriendelijker. Nu ga ik proberen die eerste er weer af te halen. Een ding is zeker: met een uur per week red ik het niet en dat ene uur had ik toch al niet over. Maar wie weet, als ik later oud ben, dan ben ik misschien wel blij dat ik blog!

Succes allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Niks mis met Blogger. Edwin is goed thuis in Blogger, ikzelf beter in WordPress. Uiteindelijk gaat het om het geschreven woord...
  Veel succes met de komende Dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Rob,
  Gelukkig maar. Ik was al een beetje bang dat Blogger misschien te simpel zou blijken om er alle opdrachten mee te maken. Het leek me toch een beetje 'bloggen voor dummies', vandaar dat ik het koos, maar daar kun je wel eens spijt van krijgen natuurlijk. Ik heb gemerkt dat er inmiddels toch nog een paar collega's zijn die van Blogger gebruik maken (en zo te zien zeker niet alleen dummies!). Dat troost me weer. En dat Edwin er alles van weet is natuurlijk helemaal fijn.
  H.gr., schrijverdezes

  BeantwoordenVerwijderen